Timo Penttilä

Timolla on LKV-tutkinto ja 5 vuoden välittäjäkokemus. Timo on toiminut aiemmin myös 12 vuotta uudiskohderivitalojen rakennuttajatehtävissä. Tästä saadusta rakentamis- ja rakennustekniikkatiedosta on paljon hyötyä myös kiinteistönvälittäjän työssä, sillä turvallinen asuntokauppa niin ostajan kuin myyjän kannalta edellyttää välittäjältä nykyisin entistä enemmän teknistä tietämystä – erinomainen välittäjä!

Kuvittele elämääsi uudessa kodissa!

Me olemme Kiinteistötoimisto Kätkänaho, Seinäjoen alueen vanhin ja alkuperäinen välitysliike. Arvoissamme ei koskaan ole ollut suuri henkilöstön määrä tai isot sirkustemput, vaan ammattitaitoinen henkilökunta ja tyytyväiset asiakkaat. Kun haluat myydä asuntosi vaivatta, lupaamme sinulle asuntokaupat laadulla, luotettavuudella ja suurella sydämellä - jo vuodesta 1962!

Yli 50 vuoden historia Seinäjoella – kokeneimmat välittäjät apunasi
– Tyytyväiset asiakkaat jo kolmannessa polvessa
– Ei aloitus- tai valokuvausmaksuja – ei piilokuluja!
– Nettiesittelyjen korkea taso – 30 laadukasta valokuvaa ja virtuaaliesittely!

Asunnon hintaan vaikuttavat monet tekijät, mm. asunnon sijainti, tyyppi ja kunto sekä yleinen markkinatilanne. Asunnon todellinen markkina-arvo selviää kuitenkin vasta paikan päällä tehtävässä arviokäynnissä. Jos on tullut aika vaihtaa asuntoa, tulen mielelläni arviokohteeseen tekemään luotettavan hintakartoituksen. Ota yhteyttä. Myyntiarvio on ilmainen. Keskusteluhetki ei maksa sinulle mitään, vain hetkisen aikaasi. Ja jos keität minulle kahvit, lupaan tuoda pullat tullessani!

Timo Penttilä, kiinteistönvälittäjä, LKV
0400 565 461, timo.penttila@katkanaho.fi

KÄSITTELEMME TIETOJASI KÄTKÄNAHON TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN MUKAISESTI.