Raija Feldt

Raija on myynyt yli 20 vuotta asuntoja Seinäjoella ja tehnyt yli tuhat kauppaa, kova saavutus! Hän harrastaa kiinteistönvälityksen ohella yhdistystoimintaa ja kielten opiskelua, sekä nauttii luonnossa liikkumisesta, erityisesti syksyllä. Raija on iloinen ja tunnollinen henkilö – erinomainen välittäjä!

Kuinka myyt asuntosi vaivatta?

Me olemme Kiinteistötoimisto Kätkänaho, Seinäjoen alueen vanhin ja alkuperäinen välitysliike. Arvoissamme ei koskaan ole ollut suuri henkilöstön määrä tai isot sirkustemput, vaan ammattitaitoinen henkilökunta ja tyytyväiset asiakkaat. Kun haluat myydä asuntosi vaivatta, lupaamme sinulle asuntokaupat laadulla, luotettavuudella ja suurella sydämellä - jo vuodesta 1962!

Yli 50 vuoden historia Seinäjoella – kokeneimmat välittäjät apunasi
– Tyytyväiset asiakkaat jo kolmannessa polvessa
– Ei aloitus- tai valokuvausmaksuja – ei piilokuluja!
– Nettiesittelyjen korkea taso – 30 laadukasta valokuvaa ja virtuaaliesittely!

Asunnon hintaan vaikuttavat monet tekijät, mm. asunnon sijainti, tyyppi ja kunto sekä yleinen markkinatilanne. Asunnon todellinen markkina-arvo selviää kuitenkin vasta paikan päällä tehtävässä arviokäynnissä. Jos on tullut aika vaihtaa asuntoa, tulen mielelläni arviokohteeseen tekemään luotettavan hintakartoituksen. Ota yhteyttä. Myyntiarvio on ilmainen. Keskusteluhetki ei maksa sinulle mitään, vain hetkisen aikaasi. Ja jos keität minulle kahvit, lupaan tuoda pullat tullessani!

Raija Feldt, LKV, kiinteistönvälittäjä
0400 565 426, raija.feldt@katkanaho.fi

KÄSITTELEMME TIETOJASI KÄTKÄNAHON TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN MUKAISESTI.