Mari Lehtiö

Marilla on LKV-tutkinto ja 10 vuoden välittäjäkokemus. Hän on työskennellyt aikaisemmin myös sijoitusasuntojen parissa hoitaen itsenäisesti yksityisen sijoitusyhtiön noin 55 huoneiston asuntokantaa. Vapaa-ajalla Marin kiinnostuksen kohteisiin kuuluvat hyvinvointi, luonnonmukainen elämäntapa ja tanssi - erinomainen välittäjä!

Kuinka myyt asuntosi vaivatta?

Me olemme Kiinteistötoimisto Kätkänaho, Seinäjoen alueen vanhin ja alkuperäinen välitysliike. Arvoissamme ei koskaan ole ollut suuri henkilöstön määrä tai isot sirkustemput, vaan ammattitaitoinen henkilökunta ja tyytyväiset asiakkaat. Kun haluat myydä asuntosi vaivatta, lupaamme sinulle asuntokaupat laadulla, luotettavuudella ja suurella sydämellä - jo vuodesta 1962!

  • Yli 55 vuoden historia Seinäjoella – kokeneimmat välittäjät apunasi
  • Tyytyväiset asiakkaat jo kolmannessa polvessa
  • Ei aloitus- tai valokuvausmaksuja – ei piilokuluja!
  • Nettiesittelyjen korkea taso – laadukkaat ammattivalokuvaajan ottamat valokuvat, muutoksin korjattu nettipohjakuva ja virtuaaliesittely

Asunnon hintaan vaikuttavat monet tekijät, mm. asunnon sijainti, tyyppi ja kunto sekä yleinen markkinatilanne. Asunnon todellinen markkina-arvo selviää kuitenkin vasta paikan päällä tehtävässä arviokäynnissä.

Jos on tullut aika vaihtaa asuntoa, tulen mielelläni arviokohteeseen tekemään luotettavan hintakartoituksen. Ota yhteyttä. Myyntiarvio on ilmainen. Keskusteluhetki ei maksa sinulle mitään, vain hetkisen aikaasi. Ja jos keität minulle kahvit, lupaan tuoda pullat tullessani!

Mari Lehtiö, LKV, kiinteistönvälittäjä
045 7870 1708
mari.lehtio@katkanaho.fi

KÄSITTELEMME TIETOJASI KÄTKÄNAHON TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN MUKAISESTI.