Jaakko Alasaari

Jaakko on Kätkänaholla kiinteistönvälitykseen kouluttautunein myyjä, jolla on lähes kaikki alaan liittyvät tutkinnot! Jaakko on toiminut alalla yli 10 vuotta ja nyt löytänyt oman paikkansa Kätkänaholta. Hän on ulospäin suuntautunut, toimiston huumorimies, joka piristää työkavereidenkin päivää. Erinomainen välittäjä!

Entä jos asuntokauppa olisikin vaivatonta?

Me olemme Kiinteistötoimisto Kätkänaho, Seinäjoen alueen vanhin ja alkuperäinen välitysliike. Arvoissamme ei koskaan ole ollut suuri henkilöstön määrä tai isot sirkustemput, vaan ammattitaitoinen henkilökunta ja tyytyväiset asiakkaat. Kun haluat myydä asuntosi vaivatta, lupaamme sinulle asuntokaupat laadulla, luotettavuudella ja suurella sydämellä - jo vuodesta 1962!

Yli 50 vuoden historia Seinäjoella – kokeneimmat välittäjät apunasi
– Tyytyväiset asiakkaat jo kolmannessa polvessa
– Ei aloitus- tai valokuvausmaksuja – ei piilokuluja!
– Nettiesittelyjen korkea taso – 30 laadukasta valokuvaa ja virtuaaliesittely!

Asunnon hintaan vaikuttavat monet tekijät, mm. asunnon sijainti, tyyppi ja kunto sekä yleinen markkinatilanne. Asunnon todellinen markkina-arvo selviää kuitenkin vasta paikan päällä tehtävässä arviokäynnissä. Jos on tullut aika vaihtaa asuntoa, tulen mielelläni arviokohteeseen tekemään luotettavan hintakartoituksen. Ota yhteyttä. Myyntiarvio on ilmainen. Keskusteluhetki ei maksa sinulle mitään, vain hetkisen aikaasi. Ja jos keität minulle kahvit, lupaan tuoda pullat tullessani!

Jaakko Alasaari, LKV, YKV, kiinteistönvälittäjä
050 374 0079, jaakko.alasaari@katkanaho.fi

KÄSITTELEMME TIETOJASI KÄTKÄNAHON TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN MUKAISESTI.