Harri Kätkänaho

Harri on insinööri, mutta annetaan se hänelle anteeksi! Valmistumisensa jälkeen Harri aloitti 1987 kiinteistönvälittäjän uran ja sille tielle jäi. Tehtäväkuva on toki muuttunut 2001 toimitusjohtajaksi siirtymisen jälkeen, mutta pienessä yrityksessä johtaja on ennen kaikkea yrityksen apumies. Harri pyrkii helpottamaan muiden välittäjien rutiineja, jotta heillä olisi mahdollisimman paljon aikaa varsinaiseen myyntityöhön  – erinomainen välittäjä!

Myyntiajat ovat pidentyneet, uusia kerrostaloja nousee kuin sieniä sateella, asuntojen hinnat laskevat? Ei hätää!!

Me olemme Kiinteistötoimisto Kätkänaho, Seinäjoen alueen vanhin ja alkuperäinen välitysliike. Arvoissamme ei koskaan ole ollut suuri henkilöstön määrä tai isot sirkustemput, vaan ammattitaitoinen henkilökunta ja tyytyväiset asiakkaat. Kun haluat myydä asuntosi vaivatta, lupaamme sinulle asuntokaupat laadulla, luotettavuudella ja suurella sydämellä - jo vuodesta 1962!

  • Yli 55 vuoden historia Seinäjoella – kokeneimmat välittäjät apunasi
  • Tyytyväiset asiakkaat jo kolmannessa polvessa
  • Ei aloitus- tai valokuvausmaksuja – ei piilokuluja!
  • Nettiesittelyjen korkea taso – laadukkaat ammattivalokuvaajan ottamat valokuvat, muutoksin korjattu nettipohjakuva ja virtuaaliesittely

Asunnon hintaan vaikuttavat monet tekijät, mm. asunnon sijainti, tyyppi ja kunto sekä yleinen markkinatilanne. Asunnon todellinen markkina-arvo selviää kuitenkin vasta paikan päällä tehtävässä arviokäynnissä.

Jos on tullut aika vaihtaa asuntoa, tulen mielelläni arviokohteeseen tekemään luotettavan hintakartoituksen. Ota yhteyttä. Myyntiarvio on ilmainen. Keskusteluhetki ei maksa sinulle mitään, vain hetkisen aikaasi. Ja jos keität minulle kahvit, lupaan tuoda pullat tullessani!

Harri Kätkänaho, toimitusjohtaja
0400 565 460
harri.katkanaho@katkanaho.fi

KÄSITTELEMME TIETOJASI KÄTKÄNAHON TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN MUKAISESTI.