Hannu Oksanen

Hannu on toiminut yli 30 vuotta kaupan alalla ja ollut myyntineuvottelijana Kätkänaholla 10 vuotta. Hän on toimistolla se, joka useimmiten tarjoaa kaikille pullat ja keittää kahvit. Eniten iloa hänelle tuottaa kaupat ja onnistumiset – erinomainen myyjä!

Kuvittele elämääsi uudessa kodissa!

Me olemme Kiinteistötoimisto Kätkänaho, Seinäjoen alueen vanhin ja alkuperäinen välitysliike. Arvoissamme ei koskaan ole ollut suuri henkilöstön määrä tai isot sirkustemput, vaan ammattitaitoinen henkilökunta ja tyytyväiset asiakkaat. Kun haluat myydä asuntosi vaivatta, lupaamme sinulle asuntokaupat laadulla, luotettavuudella ja suurella sydämellä - jo vuodesta 1962!

Yli 50 vuoden historia Seinäjoella – kokeneimmat välittäjät apunasi
– Tyytyväiset asiakkaat jo kolmannessa polvessa
– Ei aloitus- tai valokuvausmaksuja – ei piilokuluja!
– Nettiesittelyjen korkea taso – 30 laadukasta valokuvaa ja virtuaaliesittely!

Asunnon hintaan vaikuttavat monet tekijät, mm. asunnon sijainti, tyyppi ja kunto sekä yleinen markkinatilanne. Asunnon todellinen markkina-arvo selviää kuitenkin vasta paikan päällä tehtävässä arviokäynnissä. Jos on tullut aika vaihtaa asuntoa, tulen mielelläni arviokohteeseen tekemään luotettavan hintakartoituksen. Ota yhteyttä. Myyntiarvio on ilmainen. Keskusteluhetki ei maksa sinulle mitään, vain hetkisen aikaasi. Ja jos keität minulle kahvit, lupaan tuoda pullat tullessani!

Hannu Oksanen, myyntineuvottelija
045 1323 223, hannu.oksanen@katkanaho.fi

KÄSITTELEMME TIETOJASI KÄTKÄNAHON TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN MUKAISESTI.