Anne Lakaniemi

Annella on LKV tutkinto, kaupanvahvistusoikeudet sekä vuosien kokemus kiinteistönvälittäjänä  Seinäjoen asuntomarkkinoilla. Hän on todellinen asiakaspalvelun ammattilainen joka kohtaa jokaisen asiakkaan lämpimästi ja aidosti. Itsekin monilapsisen perheen äitinä Annen sydäntä lähellä on erityisesti lapsiperheen asumisen ratkaisut. Anne hoitaa kaikki kodin myymiseen ja ostamiseen liittyvät asiat luotettavasti ja ammattitaidolla - Erinomainen välittäjä!

Kuinka myyt asuntosi vaivatta?

Me olemme Kiinteistötoimisto Kätkänaho, Seinäjoen alueen vanhin ja alkuperäinen välitysliike. Arvoissamme ei koskaan ole ollut suuri henkilöstön määrä tai isot sirkustemput, vaan ammattitaitoinen henkilökunta ja tyytyväiset asiakkaat. Kun haluat myydä asuntosi vaivatta, lupaamme sinulle asuntokaupat laadulla, luotettavuudella ja suurella sydämellä - jo vuodesta 1962!

  • Yli 55 vuoden historia Seinäjoella – kokeneimmat välittäjät apunasi
  • Tyytyväiset asiakkaat jo kolmannessa polvessa
  • Ei aloitus- tai valokuvausmaksuja – ei piilokuluja!
  • Nettiesittelyjen korkea taso – laadukkaat ammattivalokuvaajan ottamat valokuvat, muutoksin korjattu nettipohjakuva ja virtuaaliesittely

Asunnon hintaan vaikuttavat monet tekijät, mm. asunnon sijainti, tyyppi ja kunto sekä yleinen markkinatilanne. Asunnon todellinen markkina-arvo selviää kuitenkin vasta paikan päällä tehtävässä arviokäynnissä.

Jos on tullut aika vaihtaa asuntoa, tulen mielelläni arviokohteeseen tekemään luotettavan hintakartoituksen. Ota yhteyttä. Myyntiarvio on ilmainen. Keskusteluhetki ei maksa sinulle mitään, vain hetkisen aikaasi. Ja jos keität minulle kahvit, lupaan tuoda pullat tullessani!

Anne Lakaniemi, LKV, kiinteistönvälittäjä, Julkinen kaupanvahvistaja
045 7875 0813
anne.lakaniemi@katkanaho.fi

KÄSITTELEMME TIETOJASI KÄTKÄNAHON TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN MUKAISESTI.